Insights

Onderstaande verhalen heb ik eerder gedeeld via LinkedIn.

Zo kom je van je
perfectionisme af

27 maart 2018
0.jpg

Als je net zoals ik graag de touwtjes in handen houdt en het lastig vindt om iets over te laten aan anderen dan zit je hier goed. In mijn sterrenbeeld Maagd staat geschreven dat ik houd van ritme, orde en schoonheid. En JA! dat doe ik. In tegenstelling tot wat ik van nature in me draag. Orde en ritme is iets waar ik naar verlang maar niet perse wat ik bén. In mij zit creatieve chaos een slecht kortetermijngeheugen (afgeleid) en dromerigheid. Mijn oplossing om er mee om te gaan is constant orde scheppen in de buitenwereld. Lijstjes, vaste plekken voor spullen en mijn eigen strenge regels aan anderen prediken.

Wat niemand mij echter helder heeft verteld...

'Flow'
hoe bereik je dat?

20 februari 2018
0-1.jpg

Eerder beschreef ik het herstarten van de cirkel van potentie, mogelijkheden en inspiratie. Door je eigen koers te varen en niet te focussen op concurrentie. Op eigen kracht. Daarvoor is het nodig om jezelf toestemming geven om totaal jezelf te mogen zijn. En wanneer je van buiten leeft, zoals je van binnen voelt, kom je in een positieve flow.

Maar waar start je?

En, HOE doe je dat?

Hoe kom ik in mijn eigen flow?

Om deze vraag te beantwoorden gebruik ik...

 

Hoe iedereen zichzelf succesvol voor de gek houdt

12 februari 2018
0-3.jpg

Waarom kopen we iets waar we niet geloven? Waarom werk je ergens als dat van binnen niet goed voelt? Waarom blijf je ergens wonen als dat je ongelukkig maakt? Waarom tonen we ons van de buitenkant gelukkiger dan we onszelf voelen?

Inside Out

Wanneer je van buiten bent, zoals je van binnen voelt kom je in een flow. Dan voel je inspiratie, je eigen potentie en pak je het leven aan op eigen kracht. Ik noem dat authenticiteit.

Een nieuwe strategie

Al jaaaren wandel ik voor mijn werk als merkstrateeg van het ene naar het andere prachtige merk. Ze zijn bekend, hebben vaak de mooiste producten een rijke historie en heel veel fans.